Den här webbplatsen använder cookies.


Tack, jag förstår

OM FORSHEDAVERKEN

Bockad tråd - det enda raka (Anno 1917)

Forshedaverken är ett familjeägt företag grundat 1917 då Forsheda Kvarnagård förvärvades med lantbruk och kvarn. Flytten från Anderstorp föranleddes av vattenkraftens möjligheter. Ägare idag är David Peterson (4:de generationen) och Fredrick Martinsson. Vi är stolta över vår historia samtidigt som vi är mycket väl medvetna om att vi ständigt måste utvecklas för att kunna uppfylla våra kunders behov även i framtiden.

 

PRODUKTIONEN – EFFEKTIVITET & PRODUKTIVITET & RATIONALISERING…
Ett centralt hjälpmedel för vår utveckling är vårt egenskapade LEAN-system. Några av ledstjärnorna vi fokuserar på är: att minska slöseri, jobba med strukturerade arbetssätt och ständiga förbättringar. -Allt med människorna i fokus. ”Det måste inte alltid gå fort, men det är förbjudet att stå still”.

 

 

ERFARENHETSBANK – EN VIKTIG FÖRDEL
Genom åren har vi skaffat oss en gedigen erfarenhetsbank och löst många specifika problem för både kända och mindre kända varumärken. Vi vågar påstå att vi vet vad som kan och inte kan göras i tråd.

 

KUNDRELATERADE PRODUKTLÖSNINGAR
Vi har genom åren hjälpt många kunder med unika och effektiva lösningar för att skapa gemensam framgång. Från skiss till färdig slutprodukt.

 

KVALITET & MILJÖ
Vi ser att kraven på kvalitet, dokumentation och styrning ständigt ökar i dagens samhälle. För att hantera detta rationellt och med garanti för våra kunder har vi sedan många år jobbat aktivt med våra kvalitets- och miljöledningssystem. Inom detta område vågar vi påstå att vi är unikt bra i vår storleksklass.

 

Vi är idag certifierade enligt ISO9001, ISO14001, ISO 45001 och EN 1090
Se vår Kvalitets- och Miljöpolicy.

 

VI HÄNGER MED
För att hänga med i vad som händer i branschen och i vår omvärld är vi som företag via flera personer aktiva i olika nätverk och föreningar. Ett av dem är GnosjoRegion.se där vi sitter med som rådgivare i portalrådet. Ett annat är ett kvalitetsnätverk som leds av Ramboll. Vi är också medlemmar i Värnamo Näringsliv och Forshedabygdens Näringsliv. Vi deltar i ett Kompetensutvecklingsnätverk som leds av Polymercentrum med stöd av Campus i Värnamo och vi har deltagarrepresentation i Rotary.

 

VI SKAPAR KUNDNYTTA
Vi anser att bockad tråd är det enda raka, därför styr vi med full fart framåt!

 

 

 


 


 


AKTUELLT


COVID -19

Vi väljer trots dessa underliga tider att fortsätta att ta emot besök av både kunder och leverantörer. Vi värderar dock vid varje tillfälle om det kan räcka...

JULLEDIGHET

Vi kommer hålla stängt för julledigt från den 23 december och öppnar åter den 4 januari.    GOD JUL & GOTT...

Elmia Subcontractor är inställt.

Elmia Subcontractor som var planerad till November 2020 är inställd. Vi har för avsikt att delta i nästa kommande Subcontractor och återkommer när vi vet mer.

Forshedaverken 103 år

Vi blir liksom de flesta andra äldre för varje år, alternativet är ju som bekant sämre...